Foto: Nenad Nedomacki/Shutterstock

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd Mila Popović izjavila je da za vlast u Beogradu neskriveno postoje građani prvog i drugog reda.

„Prioritet u izgradnji infrastrukture ima naselje arapskog investitora Beograda na vodi, a na račun svih ostalih Beograđana koji godinama čekaju bez škola, vrtića, domova zdravlja i kanalizacije. Beograd na vodi će izgradnjom tih objekata da vraća dug prema Beogradu i da troše naš novac“, navela je Popović.

Ona je poručila da dok će se u Beogradu na vodi graditi vrtić, „ljudi u Mirijevu, Borči, na Vračaru, Stepi Stepanović, Miljakovcu 3, Mladenovcu, Sremčici i Stepojevcu i posle godina vapaja neće dobiti svoj“.

Pročitajte još...

Tako ovo naselje postaje simbol društvene nepravde koju SNS seje zloupotrebljavajući državne i gradske resurse za interes uskog kruga svojih tajkuna i investitora. Ali, to nije kraj zloupotrebi državnih i gradskih resursa u cilju podizanja vrednosti nekretnina arapskog investitora u Beogradu na vodi. Siniša Mali je najavio da će i Pozorište „Boško Buha“, koje se već 73 godine nalazi na Trgu republike, preseliti u zgradu stare Pošte na Savskom trgu“, izjavila je Popović i dodala:

„Da podsetimo, od 2014. godine se obećava rekonstrukcija zgrade pozorišta na Trgu republike i posle osam godina saznajemo da će da ga izmeste. Zbog stanovnika Beograda na vodi žele i da sruše Stari savski most koji tu stoji već 83 godine. Tako SNS nastavlja da urušava staro gradsko jezgro Beograda koje je tu već više od jednog veka kako bi na silu preselio sve aktivnosti u svoj projekat Beograd na vodi“, zaključila je Popović.

Bonus video: Mila Popović raskrinkala gradsku vlast: Šta stoji u rebalansu budžeta Beograda koji se raspada

Komentari

Svi komentari (2)