Ševarlić: Razmišljam da prekinem štrajk glađu

Politika 11. maj. 202009:53
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Samoslani poslanik Miladin Ševarlić izjavio je danas da će razmisliti da li će nastaviti štrajk glađu, koji je započeo juče ispred Skupštine Srbije, jer su, kako kaže, drugi poslanici "plagirali" njegov čin.

Ševarlić za Tanjug kaže da će pokušati da nađe neki drugi metod kako bi skrenuo pažnju građana na pitanje Kosova i Metohije.

Navodi da će razmisliti o tome da izađe iz štrajka glađu jer ne želi da bude predmet omalovažavanja, pre svega, kako kaže, predsednice Narodne skupštine Maje Gojković.

Ševarlić je rekao da je proveo celu noć na stepeništu sa poslanicima SNS, Aleksandrom Martinovićem i Sandrom Božić, sa kojima je, kaže, vodio razgovore na sve teme.

On je rekao da ima časne namere da podstakne građane da promišljaju zašto, kako kaže, i bivša i sadašnja vlast pitanje KiM „guraju pod tepih“.

Postavio je i pitanje da li je naslov intervjua ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka u Politici zaista njegov ili je taj intervju zloupotrebljen da bi se objavio takav naslov i to baš na Dan pobede nad fašizmom.

Komentari

Vaš komentar