Vladimir Đukanović, Vladimir Djukanović, Sergej Trifunović, Vojislav Šešelj
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Sergej Trifunović objavio je svom Tviter nalogu da mu se čini da će "Srbija morati da krene putem lustracije" i pojedincima zabrani bavljenje politikom.

Trifunović smatra da bi bavljenje politikom trebalo da se zabrani „svakom govedu koje vapi za proverenim naci-rešenjima zabrani bavljenje politikom“.

Kako je objasnio, tu spadaju i „ređe vrste bizona“.

„I naravno, Šešelj“, zaključio je Sergej Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović napisao je na svom Tviter nalogu da mu se čini da će Srbija biti „prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana„.

„Sve mi se čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana“, napisao je Đukanović, dodavši da se ipak „nada da greši“. Kasnije je rekao da mu je žao jer je „napravio problem svima, a najviše Vučiću„.

„Ja sam dužan kompletno javnosti ovde da se izvinim. Bio sam strašno neodgovorna osoba. Prijvatam to. Napisao sam jedan tvit više u šali onako, napravio sam veliki problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji zbog tvog tvita“, naveo je Đukanović.

Vojno-politički analitičar Aleksandar Radić rekao je za Nova.rs, komentarišući spornu Đukanovićevu izjavu, da je na delu snažna „psihološko-propagandna“ operacija vladajuće partije i napominje da je lako pojedinim funkcionerima da daju ovako krupne izjave.


BONUS VIDEO Sergej o Vučiću i Šešelju

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare