Foto:Screenshot/Twitter/@WhistlerDick

Bivši predsednik Pokreta Slobodnih Građana Sergej Trifunović, ponovo se oglasio na društvenim mrežama nakon incidenta u kojem je njegov pas navodno napao jednog tinejdžera. Sergej je na Tviteru postavio fotografiju svog psa, na kojoj se vidi kako deca maze vučjaka.

Sergej je nakon što se pojavila informacija da je njegov vučjak navodno napao tinejdžera u dvorištu Osme beogradske gimnazije, na Tviteru podelio fotografiju psa koji se nalazi u prisustvu male dece.

„Ovo je Mile (meseci 8) ubica i koljač maloletne dece. Ako ga vidite negde po čuburskim i vračarskim parkovima, molim vas, u najvećem redu i miru, panično bežite vrišteći“, napisao je Sergej, aludirajući na pomenuti incident.

Inače, svedoci ovog događaja ispričali su da se nakon što je tinejdžer M.M. (17) došao u školsko dvorište sa košarkaškom loptom, ubrzo pojavio i glumčev pas, koji ga je napao.

“Pas je počeo da skače po dečaku koji je pokušao da se odbrani, jedna devojka je vikala na dva mladića koji su se nalazili na drugoj strani terene misleći da je to njihov pas. Onda se odjednom pojavio Sergej Trifunović koji se smeškao i govorio da pas samo želi da se igra”, ispričao je jedan od očevidaca.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare