Savo Manojlović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Nakon završenih izbora, sve glasnije su spekulacije da aktivista i jedan od osnivača pokreta “Kreni-promeni” Savo Manojlović ulazi u političku arenu. Kako saznajemo, Manojlović još uvek nije doneo odluku o formiranju političke organizacije iako, kako navodi naš izvor, ima uvid u istraživanja javnog mnjenja prema kojima uživa veliku podršku građana, ali i podršku velikog broja javnih ličnosti.

Naš izvor podseća da je Manojlović održao reč da se neće kandidovati na proteklim izborima, ali da je tada jasno poručio da je vrlo moguće da će to uraditi u nekom narednom izbrnom procesu.

Prema saznanjima Nove, na Manojlovićevu odluku o ulasku u političku arenu u narednom periodu uticaće brojni faktori, između ostalog i ponašanje političkih aktera i ponuda koju građani imaju na raspolaganju.

Pročitajte još....

Naš sagovornik dodaje da nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom u zemlji i odusustvo brige za narod razlog zašto se razmišlja o osnivanju organizacije koja će ući u političku arenu.

Istovremeno, našem dnevnom listu je rečeno da nije određen nikakav termin do kad će Manojlović krenuti u osnivanje političke organizacije, niti da se razmatraju kadrovska rešenja.

“Spekulacije da će neki ljudi koji su učestvovali na nedavnim izborima biti deo organizacije su neosnovane i netačne”, podvlači naš sagovornik.

Tragom ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo Manojlovića, ali on nije bio dostupan za komentar.

U ranijem intervju za dnevni list „Nova“ Manojlović je, na pitanje da li će formirati političku organizaciju, rekao da „za sada nema te ambicije“. Šta je još rekao tom prilikom, pročitajte na ovom linku.

BONUS VIDEO Savo Manojlović: Imamo plan i ako se usvoji i ne usvoji narodna inicijativa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare