Zdravko Ponoš
Zdravko Ponoš Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Zdravko Ponoš, bivši potpredsednik NS koji je bio predsednički kandidat koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, fomiraće politički pokret, saznaje Nova.rs. Kako navodi naš izvor, ta Ponoševa buduća organizacija biće orjentisana ka centru i zalagaće se za članstvo u EU.

Zdravko Ponoš već neko vreme najavljuje da će nastaviti svoje političko angažovanje. Juče je članove Vajber grupe “Naš Ponoš”, formirane u predsedničkoj kampanji, obavestio da radi na osnivanju nove političke organizacije.

Dobro upućeni izvor Nova.rs navodi da će Ponoš formirati pokret, a još nije doneo definitivnu odluku kako će se zvati. On je pozvao sve članove grupe da mu daju ideje, sugestije i savete, kao i da predloge za ime organizacije pošalju na mejl.

“Postoje ideje o imenu, ali Ponoš i njegov tim žele da čuju građane”, navodi sagovornik našeg portala.

Kako kaže, bivši potpredsednik NS radi i na formiranju odbora u Srbiji.

Zdravko Ponoš juče je u Vajber grupi napisao da su, sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze i na međunarodnom, a što je još bitnije, na unutrašnjem planu, odlučili da rade “na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove” koje je zastupao tokom predsedničke kampanje.

“Pozivam vas da se angažujemo zajedno, kako bismo doprineli da Srbija bude bolje mesto za život. Ako ste zainteresovani da se uključite u rad ovakve organizacije – dobro ste došli! Budite deo tima i sami izaberite kako i koliko biste želeli da se angažujete”, izjavio je on.

Ponoš je napisao da svoje ideje, sugestije i savete mogu da dostave na mejl adresu “[email protected]”.

BONUS VIDEO Ponoš o sankcijama, Lavrovu i Šolcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram