Savo Manojlović Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

"Ne volim mnogo da se sa ljudima raspravljama i teoretišem koja je taktika bolja. Više volim da delam. Ko god misli da nešto treba uraditi, treba sam to da uradi", rekao je u intervjuu za dnevni list "Nova" aktivista pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović.

On je na taj način prokomentarisao  zamerke zbog toga što su se nedavni protesti, umesto na putevima, održavali ispred Predsedništva, a ujedno je odgovorio na pitanje da li je zaista kraj blokadama puteva.

„U svom timu sa ljudima raspravljamo žučno i bez rukavica pre nego što se odlučimo za određenu akciju. Svađati se u javnosti sa organizacijama koje imaju isti cilj je ružno i kontraproduktivno, jer demotiviše građane. I mi to ne radimo. Već rekoh blokade su imale smisla, samo ako bi cela opozicija krenula u njih“, podvukao je on.

Pročitajte još...

A kad se već govori o opoziciji i partijama, pitali smo Manojlovića da li planira i sam da se aktivnije uključi u neku vrstu opozicionog delovanja i da li će osnovati svoju političku organizaciju.

„Zasada ne. Dokle god ne planiram politički angažman, nema potrebe ni za postojećom ili novoformiranom političkom organizacijom“, naveo je on.

U vikend izdanju dnevnog lista „Nova“, aktivista pokreta „Kreni-promeni“ govorio je o tome šta misli o ponašanju vrha države, šta su njegovi naredni potezi, kao i da li se kaje zbog toga što je odlučio da se povuče sa protesta koji su održani krajem prošle godine.

BONUS VIDEO Savo Manojlović: Srbija nije na prodaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar