Foto: Video/FoNet

Predsednik Pokreta "Ljubav, vera, nada" Nemanja Šarović izjavio je da je od Gradskog centra za socijalni rad zatražio da hitno izvrši evaluaciju psihičkog stanja Aleksandra Vučića.

Šarović je na Tviteru istakao da je to uradio zbog „monstruozne i neshvatljive, ali svakako veoma opasne“ Vučićeve izjave „da će se i grobovi njegove dece boriti protiv njegovih političkih protivnika“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zatražio sam od Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, da u skladu sa svojim nadležnostima, hitno izvrši evaluaciju psihičkog stanja Aleksandra Vučića i njegovu maloletnu decu zaštiti od njega samog“, istakao je.

Dodao je da smatra da čovek koji je u stanju da tako nešto izgovori nije sposoban da brine o deci.

„Smatram da čovek koji je u stanju da pomisli, a kamoli izgovori ‘I grobovi moje dece boriće se protiv ustaša’, pri čemu je ustašama proglasio sve građane Srbije koji nisu njegovi politički istomišljenici, nije sposoban da brine ni o sopstvenoj deci a kamoli o svakom detetu u Srbiji što je njegova ustavna i zakonska obaveza!“, zaključio je Nemanja Šarović.

BONUS VIDEO: Šarović na protestu ispred Narodne skupštine, Sednica farsa, cirkus, deo Vučićevog plana da sebe prikaže kao heroja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare