Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Nakon što je je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas danas izjavio da je odlazeći ministar prosvete Mladen Šarčević smenio Natašu Zečević s mesta direktorke Tehničke škole "23. maj" u Pančevu jer je postala član SSP, potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić objavila je da je na mesto Zečević postavljena Jasna Milićev, "članica ekipe Branislava Lečića".

„Umesto Nataše Zečević, koja je smenjena samo zato što je članica SSP, na mesto direktorke Tehničke škole „23. maj“ iz Pančeva ministar Šarčević je postavio Jasnu Milićev, članicu ekipe Branislava Lečića. Da li je sad jasnije?“, napisala je Rakić na Tviteru i dodala:

„Evo je kako u subotu u nekom budžaku glasa za Lečića. Da li je sad jasnije?“

Pre toga je Đilas objasnio da je Nataša Zečević smenjena zbog svoje stranačke pripadnosti.

Povezane vesti:

„Nataša Zečević je izabrana na mesto direktorke te škole 2014, a reizabrana 2018. godine. Imala je nepodeljenu podršku nastavnika i roditelja. Šta se promenilo za ove dve godine pa da bude smenjena? Ništa”, rekao je Đilas.

On je dodao da Zečević i dalje ima podršku kolega i roditelja i maksimalne ocene za svoj rad.

“Ali je u međuvremenu prihvatila da vodi odbor za obrazovanje, kao i pančevački odbor Stranke slobode i pravde. A to se ne oprašta“, naveo je predsednik SSP.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare