Šapić: Sa SNS nas spajaju ideje, nikakvi izbori

Politika 07. maj. 202111:01
Podeli:
Aleksandar Šapić Foto:TANJUG / RADE PRELIC

Politike naših partija i stavovi o načinu rešavanja ključnih političkih i državnih pitanja su nas spojili, a nikakvi izbori ni bilo koje funkcije nisu motiv da se ujedinjuju Srpska napredna stranka i SPAS, rekao je za današnju Politiku lider SPAS Aleksandar Šapić, i procenio da će do kraja meseca SPAS biti deo zajedničke političke organizacije.

Nastavak razgovora o ujedinjenu sa SNS najavio je za narednih nekoliko dana.

„Ujedinjenje je posledica istog ili sličnog poimanja političke situacije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, i pozicioniranja naše države u zavisnosti kako to vidimo“, rekao je Šapić i dodao da će on nastaviti da se ponaša „isto kao i do sada“.

Na pitanje da li će spajanjem SNS i SPAS biti rešeno pitanje kandidata naprednjaka za gradonačelnika Beograda, odgovara sa -videćemo.

„Ima do izbora za Skupštinu grada još 11 meseci. Svakako da najviše znanja, iskustva i rezultata imam iz lokalne politike i svakako da je na današnji dan to oblast u kojoj mogu najviše da doprinesem, a potpuno sam siguran da ćemo imati najbolje i najjače kanidate za svako mesto“, rekao je Šapić.

Naglasio je da, kako se izbori budu približavali, tako će i sve stranke, u skladu sa situacijuom i okolnostima, da pripremaju svoje formacije za različite funkcije koje iziskuju predstojeći izbori.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar