Mila Popović i Aleksandar Šapić Foto: Vesna lalić/Nova.rs

Rasprava sa prethodne sednice između gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i šefice odborničke grupe "Ujedinjeni" Mile Popović nastavljena je i ovog puta.

„Čemu nervoza? Zašto se ljutite kada pitam ko ste vi? Ne smeta vam da nas sve prozivate. Ja vas niti prozivam. Legitimno je da ste ovde glasnogovornik Dragana Đilasa, ali način na koji vi govorite je neprihvaljiv. Vi niste radili ni u jednoj stranoj firmi, radili ste kod Dragana Đilasa. Bili ste predsednik Skupštine Stari Grad, a u struci nikada niste radili. Je l se sramite vaše koleginice, čemu nervoza?“, izjavio je Šapić.

Predsedavajući Nikodijević pitao je odbornike čemu ovolika nervoza i zamolio Šapića da privede svoj govor kraju.

„Kada pitamo ko ste vi, to ih vređa. Nisam znao da vas vređaju informacije o vama koje su javno dostupne. Pokazali ste za šest meseci da nemate znanja, već zlu nameru. Vaše je pravo da govorite u ime stranke i Dragana Đilasa“, poručio je Šapić.

Nakon verbalnog napada Aleksandra Šapića na odbornicu Milu Popović, na Skupštini se obratio i odbornik Marko Dimić iz SSP koji je poručio da se Šapića niko ne plaši.

“ Gradonačelnika se niko ne plaši, koliko god vi pretili i ucenjivali i ponašali se prema Mili Popović mi vas se ne plašimo. Taj problem koji vi imate sa ženama gospodine Šapiću ćete morati sami da rešite“, rekao je Dimić.

Bonus video: Šapić na pitanje BIRN-a Nismo mi čuvali ovce, niti igrali fudbal u paviljonima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar