Aleksandar Šapić Barajevo Foto:TANJUG/ BEOINFO

"Godinama se Barajevcima obećava izgradnja sportskog centra Barajevo i juče je, na Dan opštine proslavljen - završetak radova. To bi bilo dobro da je istinito, ali nažalost, nije. Jer da je istinito, danas bi se u sportskom centru igrala deca, a ne bi stajale skele, nemalterisani zidovi i građevinske mašine", navodi se u saopštenju lokalnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Barajevu.

„Druga šarena laža kojom su Barajevu čestitali Dan opštine jeste najava izgradnje otvorenog bazena, koji je već najavljen da će biti završen 2021. godine. Stanje barajevskih bazena svi znamo kakvo je od kada je SNS preuzeo opštinsku vlast – sve što smo imali više nemamo“, naveo je u pisanoj izjavi predsednik Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Barajevu Srđan Dragović.

Foto: SSP Barajevo

On je naveo da svaki put kada SNS spomene Barajevo, čuju se samo lažna obećanja.

„Niti je sportski centar završen, niti je potrebno lažno najavljivanje bazena. Barajevu je potreban pristojan život. Barajevu je potreban gradski prevoz koji funkcioniše, potrebna je dugo čekana ambulanta i dovoljan broj specijalista, potrebno je normalno snabdevanje pijaćom vodom i zdrava životna sredina bez divljih deponija i zagađivača. Znaju Barajevci da će to uskoro biti realnost jer ćemo svi zajedno smeniti SNS vlast koja ne voli Barajevo i ne poštuje Barajevce.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar