Aleksandar Šapić Foto:FoNet/Milica Vučković

Đorđe Miketić, iz stranke "Zajedno-Moramo", rekao je da je Grad Beograd pre godinu dana platio nove uniforme komunalne policije u vrednosti od 157 miliona dinara, te da je reč o nečuvenoj pljački od strane SNS. On navodi da novi gradonačelnik Aleksandar Šapić planira da u istom maniru zameni uniformu komunalnih službi.

„Tadašnja nabavka uniformi pravdala se promenom imena komunalna policija u komunalna milicija. Sada se sprema nova promena imena gde će sve službe postati nekakvi Beli. Sprema se promena uniformi za sve gradske službe: zelenilo, čistoću, Beograd put, izvođače radova, podizvođače“, kaže Miketić.

On navodi da se Šapić ne razlikuje od Vesića, ma koliko se trudio da uveri javnost da postoji sukob između njih.

Pročitajte još...

„On nastavlja da vodi grad u istom stilu kao i prethodnik. Predlažu se skupe kozmetičke promene koje su tu samo da isisavaju novac građana iz javnog budžeta, dok nijedan konkretan plan za rešavanje gorućih pitanja Beograđana nije predložio. Takođe, nakon svih skandaloznih nabavki i sumnji na korupciju, isti ljudi i dalje sede u sekretarijatu za investicije i planiraju ove i slične nepotrebne nabavke – što znači ključni igrači za ispumpavanje novca su još tu, šeme su iste, a Beograd će nastaviti da čerupaju i uništavaju po istom principu“, ističe Miketić.

On dodaje da će se Beograđani smrazavati zimus, dok se Šapić bavi uniformama i osmišljava nov izgled i naziv službi koje su u raspadu.

„Beograđani, koji čitave godine plaćaju grejanje zimus će se smrzavati uz radijatore “zagrejane” na 18 stepeni celzijusa – po informaciji koju smo dobili u Beogradskim toplanama. Toliko o prioritetima i motivima novog gradonačelnika Beograda“, zaključuje Miketić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare