Gradonačelnik Beograda ponovo je danas ušao u sukob sa novinarem televizije N1, kojeg je u jednom trenutku pitao da li zna koja instutucija je utvrdila da je kad otvorite prozor napolju dan.

Šapić je danas držao konferenciju za novinare na kojoj je rekao da Grad Beograd nastavlja sa uklanjanjem nelegalnih objekata i da je odlučan u nameri da stane na put divljoj gradnji i uzurpaciji javnih površina.

Novinar N1 pitao ga je šta će biti sa divljim objektima na Savskom nasipu i onda je krenula još jedna zanimljiva polemika.

To je zvučalo ovako:

Šapić: Nije ugrožen Savski nasip

N1: Odakle vam informacija da nije ugrožena

Šapić: Pa ja vam kažem.

N1: Koja institucija je radila tu procenu, da li vi imate neki konkretan podatak o tome?

Šapić: Ne postoji institucija koaj radi procenu. Koja institucija radi procenu da je sada dan? Imate li neki podatak da je sada dan? Koja institucija je radila procenu da sad kad otvorite prozor je napolju dan?

N1: To je empirijski vidljvo, znači možemo da vidimo da je dan.

Šapić: E, ovo je isto tako vidljivo. Zato? Zato što se ti objekti nalaze uz reku. Savski nasip je 50 ili 100 metara dalje. Oni ne ugrožavaju nasip, oni brane nasip.

N1: Postoje stručnjaci koji su rekli da ugrožavaju…

Šapić: Koji stručnjaci? Navedite mi njihova imena.

N1: Neću vam sigurno navoditi njihova imena, postoji stručnjaci, možete i na našem sajtu da vidite koji stručnjaci su govorili na tu temu. Dakle, vi ste veći stručnjak od njih?

Šapić: Ne, ne, ne… Ti stručnjaci što postoje kod vas, a nećete da mi ih nabrojite, postoje i kod mene, ali neću da vam kažem ime.

BONUS VIDEO: Gradonačelnik Šapić je malo nervozan: Optužio novinara N1 da laže i da je nepristojan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare