Sandra Božić Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Potpredsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić izjavila je da cilj protesta "Srbija protiv nasilja" nije bio pijetet prema stradalima u nedavnim masovnim zločinima već da se organizatori iz dela opozicije "domognu fotelje".

„Sve ono što su tražili i pre nego što se ova tragedija desila, a tiče se izbora biće apsolutno na raspolaganju. Ali neće birati na koji način i kada će ići izbori“, rekla je Božić za TV Prva.

Prema njenim rečima, kad budu raspisani izbori „biće na svim nivoima, odnosno parlamentarni i lokalni – u jednom istom terminu“.

Na pitanje kada će biti usvojene mere protiv nasilja o kojima je govorio predsednik države Aleksandar Vučić, ona je rekla da očekuje da to bude po hitnom postupku i da termin skupštinske sednice zavisi od toga kada će stići predlog vlade.

„Biće veoma brzo usvojene“, rekla je Božić.

Govoreći o predstojećoj skupštini SNS, Božić je rekla da svi u toj stanci žele da Vučić ostane na njenom čelu umesto da se povuče i nada se da će on promeniti takvu svoju odluku.

Bonus video: Vučić o protestima u Beogradu na TV Happy

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar