Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/Vesna Lalić

Odbornik SDS u opštini Vračar Konstantin Samofalov kaže da ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić tužio zbog njegovih objava na Tviteru, te da na osnovu duševne boli koje je pretrpeo zahteva odštetu od pola miliona dinara.

Mali rat Vesića i Samofalova traje već izvesno vreme, a kako u izjavi za portal Nova.rs kaže odbornik SDS, zamenik gradonačelnika tužbom praktično nastavlja da mu preti i da ga zastrašuje, kako bi prestao sa objavljivanjem detalja o zakulisnim radnjama SNS na ovoj opštini.

Foto: N1

„Šta je drugo nego zastrašivanje, kad vas neko tuži zbog onoga što ste pisali na Tviteru i traži vam 500.000 dinara?“, pita Samofalov.

Tužba je, kako dalje navodi pokrenuta nakon što je postavio Vesiću 10 pitanja u vezi rušenja i izgradnje na opštini Vračar, a koje je nedavno preneo i portal Nova.rs.   

#related-news_0

Pismo je usledilo nakon što je na sajtu opštine Vračar objavljeno saopštenje u kojem se, između ostalog, Samofalov, njegov otac Miahilo označavaju kao jedni od krivaca za lošu finansijsku situaciju koju je SNS zatekao nakon što je preuzeo ovu opštinu.   

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tuženi odbornik SDS kaže da je interesantno da Vesić nije odgovorio ni na jedno pitanje koje mu je javno postavio, već se u tužbi poziva na objave na Tviteru, od kojih su neke stare i nekoliko godina.

Zamenik gradonačelnika Beograda nije odgovarao na poruke portala Nova.rs ovim povodom.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar