Konstantin Samofalov Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Generalni sekretar Socijaldemokratske stranke (SDS) Konstantin Samofalov rekao je za Nova.rs da će se u narednim danima na organima stranke odlučiti oko toga toga koga će stranka čiji je lider Boris Tadić podržati na izborima.

„Mi ćemo u narednim danima imati Predsedništvo stranke na kojem ćemo razgovarati o narednim izborima i načinima na kojima ćemo nastupati. Ne bih sada na osnovu medijskih natpisa komentarisao kandidate, posebno zbog toga što se nakon toga krene u hajku u režimskim medijima. Sve što imamo da kažemo o Ponošu, mi ćemo to reći prvo u okviru stranke“, rekao je Samofalov u izjavi za Nova.rs.

On je istakao da se u krajnjoj liniji ni Ponoš nije izjasnio oko potencijalne kandidature.

„Dobro je da se na vreme razgovara o modalitetima nastupa opozicije, ne treba te stvari ostavljati za minut do 12. Bilo bi jako korisno da svaka od opozicionih stranaka odluči da nastupi na izborima i bilo bi dobro da svi suzdržimo od međusobnih kritika. Bilo je previše međusobnih podmetanja, a svako ima mogućnost da zastupa svoju politiku. Tadić je napadnut onog momenta kada je samo nagovestio da bi mogao da se kandiduje za predsednika“, zaključio je Samofalov.

Bonus video: Konstantin Samofalov ispred zgrade opštine Vračar

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar