Konstantin Samofalov
Konstantin Samofalov Foto: Privatna arhiva

Generalni sekretar Socijademokratske stranke Konsantin Samofalov, izjavio je danas da neće odustati dok se ne sazna ko stoji iza rušenja u Vidovdanskoj ulici.

„I danas smo ispred opštine Vračar i ne planiramo da odustanemo dok se ne sazna ko stoji iza projekta i ko je bio na gradilištu kada su potkopani temelji susedne zgrade. Spisak nepravilnosti je dug: fantomske firme, nepoznat izvođača radova, novi investitor koji se pojavljuje u postupku pred tužilaštvom, neažurirana dokumentacija, nereagovanje na pritužbe stanara Vidovdanske“, rekao je Samofalov.

Pročitajte još...

On dodaje da troškove za sve plaćaju građani.

„Zbog svega navedenog, osnovano sumnjamo da će novi/stari investitor graditi na dve parcele. Zvanični investitor na računu nema dovoljno sredstva da se od njega naplati šteta, jer mu je osnivački kapital 1000 dinara i do sada mu je račun više puta bio u blokadi. Sve to je samo još jedan primer šta se sve iza kulisa dešava na opštini Vračar i dokaz da je SNS legitimizovala novi pristup investitorskom nasilju, gde se ne zna ko stoji iza projekta i gde je sve dozvoljeno, pa čak i maltretiranje stanara kao u slučaju Stojana Protića 3“, rekao je on.

BONUS VIDEO: Urušavanje zgrade u Vidovdanskoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar