Dragan Djilas Ljubivoje Rsumovic
Ljubivoje Ršumović Dragan Đilas

Gostujući u jednoj emisiji na TV K1, čuveni srpski pesnik za decu, Ljubivoje Ršumović otkrio je malo poznate detalje Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde.

Pročitajte još:

Naime, Ršumović prisetio se jednog divnog događaja po kojem će Đilasa zauvek pamtiti.

„Ja vidim danas, ljudi napadaju Dragana Đilasa da je zaradio nekakve milione. Ja, doduše, ne znam, ali znam ipak nešto o Draganu Đilasu i to mogu da kažem javno. Jednog dana sam zatekao, jer nam je on dao bio svoje prostorije na Terazijama da radimo, njegovu sekretaricu da u Novostima nešto obeležava crvenom olovkom“, rekao je Ršumović i dodao:

„Ja je pitam šta je to, direktor, kaže, pomaže ljudima kojima treba dati pare, pa mu ja to obeležavam. Rekoh, kako to, nigde se ne govori o tom njegovom humanitarnom radu. On izričito traži, kaže, da se njegovo ime i ime njegove firme ne pominje, on samo uplati pare i zdravo. Dakle, to sam sam bio prisutan da se dogodilo. Ja se politikom ne bavim, mene to ni ne zanima. čak se sprdam sa politikom, vrlo često“, ispričao je svoje utiske o Đilasu Ršumović.

Reči omiljenog dečjeg pesnika prokomentarisala je i Ana Stevanović, članica Predsedništva Stranke slobode i pravde.

„Otadžbina se brani dobrotom, lepotom, znanjem i lepim vaspitanjem, a posebno pomaganjem drugima. U ovom videu voljeni Ršum otkriva istinu o najviše blaćenom opozicionom političaru. Botovi i SNS na aparatima posle ovoga“, napisala je Ana Stevanović na Tviteru.

Naravno, o humanitarnom radu Dragana Đilasa malo se zna, ne samo zato što je kao najveći protivnik Aleksandra Vučića, zabranjen na medijima sa nacionalnom frekvencijom, već i zbog toga što se pravi i iskreni humanitarci ne hvali javno koliko je i kome pomogao.

BONUS VIDEO: Đilas: Sram vas bilo evroparlamentarci, mi ćemo ovo završiti sami

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare