Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako javlja reporter Nova.rs koji se nalazi ispred Skupštine Srbije, nema nikakvog okupljanja građana.

Sve informacije sa današnje sednice pratite uživo u lajv blogu na Nova.rs.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je juče na konferenciji za medije informacije da će SNS organizovati miting podrške ispred Skupštine Srbije.

Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

On je naveo da te priče „izmišjaju lažovi koji su dokoni“ i da on neće da se bruka sa 3.000 ljudi ispred parlamenta. Iako je bilo najava da će se održati skup podrške predsedniku SNS ispred Skupštine, deluje da je vladajuća stranka odustala od te ideje (u ovom trenutku). To se da naslutiti iz izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, pak, nije propustio da sve one koji su pisali ili govorili o ovoj temi nazove lažovima.

„Lažovi, pa šta ćete. Lažu kao i obično.. Znate, šta da radite, ne mogu ja svakog dana da reagujem na svaku laž. Jednostavno ne vredi… Ništa drugo da ne radim, samo da sedim i da kažem – izmišljate. Da vam ne pričam o svim regionalnim lažima i svemu. Nateraju me tako u godinu dana da im kažem šta sve lažu i šta su izmišljali. Morate da se bavite ozbiljni stvarima, a oni dokoni po ceo dan i samo pišu po Tviteru i ja sad moram svaki dan da govorim da nešto lažu. Mi kad budemo pravili skup, onda će to da se priprema, da čuje cela Srbija, pa da dovedemo 150-200 hiljada ljudi, a ne da se ja sramotim da dovodim 2.000, 3.000 ljudi“, rekao je Vučić.

Bonus video: Amerika ubrzava priču o ZSO, srpska skupština o Kosovu u četvrtak

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar