Rašković Ivić otkriva: I Marinika Tepić jedan od kandidata za predsednika
Foto: Nova.rs/video

Gostujući u jutarnjem programu televizije Nova S, potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić osvrnula se na potencijalne kandidate na predstojećim izborima.

Kako kaže, u opticaju je više ljudi koji bi mogli da odgovore na kandidaturu aktuelnog predsednika, Aleksandra Vučića.

„Imamo nekoliko kandidata. Istražuje se njihov rejting“, rekla je Rašković Ivić.

Navela je da su kandidati čiji se rejtinzi istražuju profesor Miodrag Zec, nekadašnji guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić, advokat Boža Prelević, general Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne strane Miroslav Aleksić i potrpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Na komentar novinarke da su se svi pomenuti kandidati izjasnili kao nezainteresovani za kandidaturu na predsedničkim izborima, Rašković Ivić kaže da će predsednički kandidat biti osoba koja na to pristane, odnosno osoba koja ima najbolji rejting.

Sanda Rašković Ivić isključuje mogućnost da ona bude jedan od kandidata na aprilskim izborima, rekavši da je spremna da vidi „kako žene stoje“ kroz kandidaturu Marinike Tepić.

Rašković Ivić ističe da će, bez obzira na to ko kandidat bio, ta osoba proći kroz „toplog zeca“, te da će biti dočekan na nož od strane režimskih medija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare