Igor Radošević Foto:N1

Predsednik odbora Stranke slobode i pravde za ekologiju i životnu sredinu Igor Radošević danas je povodom izjave glavnog urbaniste Beograda Marka Stojčića da jedino Kopenhagen ima zdraviji vazduh od Beograda, rekao da bi svakoj normalnoj zemlji zbog "ovakve laži svaki javni funkcioner momentalno morao da podnese ostavku zbog pritiska javnosti".

„Kod nas je javnost već navikla da funkcioneri iz vlasti svakodnevno lažu“, poručio je Radošević, navodeći kao primer odnos vlasti prema „zagađenju koje godinama trpimo“, kao i „trovanje građana uzrokovano požarom na deponiji u Vinči“.

„Svakodnevno bombardovanje dezinformacijama i spinovanje od strane vlasti i njima naklonjenih medija, dovelo je do ravnodušnosti i nezainteresovanosti građana. A u slučajevima kada bi se javnost pobunila i krenula da postavlja pitanja, odjednom bi se u medijima pojavile nove afere sa ciljem da se skrene pažnja sa gorućeg aktuelnog problema“, ocenio je Radošević.

On je ukazao da nijedan predstavnik vlasti do sada nije snosio posledice kada je uhvaćen da laže i naglasio da se „ovakve stvari rešavaju jedino na izborima koji nam uskoro dolaze“.

„Zato, ako ste nezadovoljni trenutnim stanjem, na vama je da nešto uradite da se to promeni. U suprotnom – biće nam još gore. Verujte, oni se toga jedino i plaše. Ovo im neće proći“, poručio je Radošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar