Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Članovi Pokreta slobodnih građana okupili su se večeras ispred zgrade TV Pink, gde gostuje presednik Srbije Aleksandar Vučić.

POGLEDAJTE JOŠ:

Članovi PSG-a razvili su veliki transparent i postavili pitanje predsedniku – Ko je ubio Staniku Gligorijević?

Oni su najavili da će ostati ispred zgrade Pinka, sve dok predsednik Vučić ne završi gostovanje na pomenutoj televiziji. U znak podrške predsedniku Vučiću, ispred Pinka se pojavio Simo Spasić iz Udruženja porodica kosmetskih žrtava, vatreni pristalica vladajuće Srpske napredne stranke i samog predsednika.

Vučić je obraćanje počeo u 21 sat, a u najavi gostovanja najavljeno je da će objaviti nove detalje, snimke i fotografije vezane za stravična ubistva i mučenja za koje se terete Veljko Belivuk i njegova grupa.

On je na početku najavio novi paket pomoći za sve punoletne građane Srbije. Prema njegovim rečima, do kraja godine penzioneri će dobiti dodatnih 100 evra, a ostali punoletni građani 30 evra.

U emisiji je ekskluzivno prikazan snimak ubistva Vlastimira Miloševića, koje su kamere zabeležile 2017.godine. Zbog ovog ubistva uhapšeni su Veljko Belivuk i Marko Miljković.

„Govorimo o nečemu što je uveženo u Srbiju iz Crne Gore, reč je o sukobu kavčana i škaljaraca. Ovaj događaj je nepojmljiv. Mi smo mogli da likvidiramo tu grupu ali nismo. Ovaj ubijeni čovek bio je karatista, a po svemu što imamo je da je on bio uzoran čovek. On je fizički sprečio Belivuka i Miljkovića da zaposednu splavove. U onom bunkeru gram droge je 50 evra, na splavovima je 70, zbog je toga je ovaj momak smetao. Čovek se suprotstavio, ali nikoga nije ubio niti ranio. On je kum gospodina Miljkovića, zvani Mesar, koji se hvalio da je ubio dvojicu kumova“, kazao je Vučić.

BONUS VIDEO Predsednik koji ne mari za činjenice

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare