Prvog dana konsultacija kod Vučića dolaze predstavnici četiri izborne liste

Politika 13. jul 202214:51
Podeli:
Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade u četvrtak, 14. jula, a prvog dana konsultacija će razgovarati sa predstavnicima četiri izborne liste koje su prešle cenzus.

Kako se navodi u saopštenju, konsultacije će biti obavljane u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

U četvrtak će u Predsedništvo prvo stići predstavnici Koalicije Albanaca doline od 9h. Zatim u 10.15 dolaze predstavnici liste „SDA Sandžaka – Dr Sulejman Ugljanin“, a od 11.30h će biti obavljene konsultacije sa listom „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani (Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Zajedno za Vojvodinu)“.

Na kraju prvog dana konsultacija, u 12.45 na Andrićev venac dolaze predstavnici liste „Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Usame Zukorlić“, prenosi N1.

Podsetimo, ranije je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao da predstavnici NS neće ići na konsultacije kod Vučića, a narodni poslanik Koalicije Albanaca doline Šaip Kamberi je izjavio da će se odazvati pozivz na konsultacije, ali da ne bi prihvatio eventualnu ponudu predsednika Vučića da postane član Vlade Srbije.

Bonus video: Uroš Mišljenović - Srpska vlada najnetransparentnija u regionu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar