Foto:Screenshot/Facebook/Ljubiša Preletačević Beli

Ljubiša Preletačević Beli objavio je na svom Fejsbuk profilu izjavu svog saradnika Nebojše Prilepka koji tvrdi da su naprednjaci naručili njegovo prebijenje.

“Juče nakon što sam stigao sa Vlasine, dočekala me je vest da mi je oko Nove godine spremana sačekuša, prebijanje je u pitanju. Ja sam težine ovih reči i te kako svestan i karakter mi ne dozvoljava da pričam proizvoljno, da optužujem tek tako na osnovu nekih buva varoških. Dakle, vrlo sam svestan šta sve ovo znači”, kaže u videu Prilepak.

Шта то радите ?

Ало оће да реше Прилепка, кажу списак постоји !

Posted by Ljubiša Preletačević Beli on Уторак, 12. мај 2020.

On kaže i da je nekoliko omladinaca SNS-a, koji su o ovome rešili da progovore, razgovaralo sa njegovim ocem prekjuče.

Pročitajte još:

“Njihov identitet nećemo otkrivati, a priče im se poklapaju savršeno. Kako sami kažu, šef iz Beograda je preko svojih SNS prvaka iz Mladenovca dao nalog da mi se napravi sačekuša za šta bi bilo izdvojeno 1.400 evra, valja sedmorici po 200 evra. To je isti onaj šef iz Beograda koji je izdao zabranu zaposlenja mojoj sestri na celoj teritorji opštine Mladenovac Ova zabrana očigledno nije dovoljna kazna mojoj porodici za nestašluke, da li će jedna sačekuša biti, ne znam. Ako će biti dovoljna, samo izvolte, spreman sam da podnesem takvu žrtvu. Identitet šefa iz Beograda, ali i omladinskih prvaka koji su prenosili ovaj nalog neću otkrivati ukoliko se ne dogodi ništa jer ne želim da ih izlažem neprijatnostima bilo koje vrste“, kaže Prilepak u videu i dodaje da oni ne mogu u to da poveruju, ali on ne želi da im se išta loše dogodi.

On je kazao i da video snima kako bi pokazao da mu opasnost ne preti ni od koga sem od Srpske napredne stranke.

“Politikom se više ne bavim, ovo ne smimam radi lične promocije niti nikakve kampanje. Nisam ni Đilasov, ni Boškov, ni očev, ni majčin . Snimam ovaj video preventive radi“, poručio je Prilepak.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare