Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Advokat Božo Prelević, jedan od govornika na skupu građana i članova Skupštine slobodne Srbije, izjavio je za Nova.rs da je najveći problem građana Srbije to što im deca žive "u nasilju, u okruženju prepunom droge i u mraku", te da im je to zagarantovano ako ćute.

„Mislim da Srbija ima dve mogućnosti – da legne u depresiju i da uživa, ili da se izbori za svoja prava. I to nema nikakve veze sa tim ko je na vlasti“, rekao je Prelević za naš portal.

Pročitajte još:

Prelević je izjavio da građani Srbije „prosto ne smeju nikome da dozvole ovo što su dozvolili ovima – uzurpaciju svih prava i medijski mrak“, te da to „ne sme više nikad da se ponovi“.

„Sad je samo pitanje koliko građana Srbije u stvari hoće da se bori, a koliko hoće da pakuje decu na Novi Zeland i Australiju“, smatra Prelević.

Advokat misli da su priče o plašenju potpuno besmislene, jer je mnogo veći problem to „da vam deca žive u nasilju, u okruženju prepunom droge i u mraku“.

„To je najveći problem. A to im je zagarantovano ako ćute“, smatra advokat i poručuje: „Ako im to odgovara, nek uživaju onda u tome“.

Podsećamo, prvo protestno okupljanje građana i članova Skupštine slobodne Srbije, pod sloganom “Sloboda za sve!”, organizovano je danas na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Okupljenima su se obratili predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović, redovni član SANU Dušan Teodorović, profesorka Biološkog i Filozofskog fakulteta Biljana Stojković, epidemiolog i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu u penziji Zoran Radovanović, poljoprivrednik iz sela Glog, Dragačevo, Perica Velisavljević, predsednik Saveta za poljoprivredu Skupštine slobodne Srbije Dragan Kleut i profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu u penziji Čedomir Čupić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare