Aleksandar Vučić Foto: Nova.rs

Iako, prema sopstvenom priznanju, ne voli da “ispada ljudima iz frižidera”, predsednik Aleksandar Vučić uvek nađe put do velikog broja domova u Srbiji. To uglavnom čini posredstvom televizijskih prijemnika, ali mu nisu strani ni alternativni pravci - poput pojavljivanja na poleđeni taolet papira.

U prošlosti smo mogli da vidimo kako lik predsednika “ukrašava” prostorije odbore SNS širom Srbije, kao i kancelarije ministara, opštinara i različitih državnih činovnika…

Pročitajte još...

Njegovo ime ranije se moglo videti i na upaljačima, kesicama za kafu, šibicama, hemijskim olovkama i brojnim drugim sitnim predmetima.

Nedavno je otkriveno da se inicijali Aleksandra Vučića pojavili i na toalet papiru proizvođača iz Jagodine, uz opis: “Brža, jača, bolja Srbija”. Na proizvodu, na čijoj prednjoj strani se nalaze inicijali predsednika Srbije, “AV”, stoji da je reč o dvoslojnom toalet papiru od stoprocentne celuloze.

Mada je ostalo više od dva meseca do početka izborne kampanje, deluje da je u vladajućoj stranci uveliko počela proizvodnja reklamnog materijala i da će, pored kuhinja u domovima, ove godine predsednik Srbije pronaći put i do toaleta građana Srbije.

BONUS VIDEO: Kako Aleksandar Vučić simbolično šrafi pragove pruge

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare