Kristina Milosevic
Kristina Milošević Foto:Privatna arhiva

Gornji Milanovac je rekao NE na referendumu. To je dokazano rezultatima sa sajta Republičke izborne komisije, tako da je predsednik naše opštine Dejan Kovačević slagao svoje građane, izjavila je danas za Nova.rs Kristina Milošević iz udruženja Mladi Milanovca i članica OGP Akcije.

Prema njenim rečima, DA je zaokružilo 49.04%, NE 49.77%, nevažećih listića je bilo 1.19%, . To praktično znači da što se Milanovca tiče, građani ne žele promenu Ustava.

Predsednik opštine Gornji Milanovac je dan nakon referenduma, izašao, umesto Opštinske izborne komisije i rekao da je 50,1% zaokružilo DA , 49.9% NE, podsetila je naša sagovornica.

„Lagati građane o ovako bitnoj stvari, kao što je promena Ustava, budi ozbiljnu sumnju u sve prethodno izgovoreno. Da se razumemo, slabo smo šta i verovali. I zato pozivam sve građane Srbije, da se aktiviraju i provere stanje glasova na sajtu RIK-a, jer nije isključeno da su možda i u drugim opštinama i gradovima rekli neistinu“, upozorava Milošević.

Sadašnji vlastodršci, ističe ona, pokušavaju da ovom društvu nametnu da ništa nije sramota i da sve ima cenu.

„Narod našeg kraja brani svoje vrednosti, zemlju i kuće mesecima unazad. I svi zajedno moramo biti u toj borbi. Jer samo tako, ujedinjeni, možemo vratiti dostojanstvo svakoj opštini, gradu i selu u našoj zemlji. Da nam se deca sutra ne stide. I to možemo 3. aprila, na parlamentarnim izborima“, zaključila je naša sagovornica.

BONUS VIDEO: Šta su doneli rezultati referenduma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar