Foto: Twitter, Facebook

Nakon akcije "ko ne trubi, taj je Vesić", koju su nedavno organizovali aktivisti Stranke slobode i pravde, građani su počeli na terasama da kače plakate sa porukom"Vesiću Beograd te ne voli"

Zamenik gradonačelnika Beograda sasvim sigurno nije omiljen aličnost svojih sugrađana, a s vremena na vreme pojavljuju se novi načini kojim Beograđani izražavaju bunt protiv politike koju Goran Vesić predstavlja.

Nedavno su aktivisti Stranke slobode i pravde Voždovac sproveli veoma neobičnu akciju, tako što su na nadvožnjaku iznad auto-puta Beograd – Niš, blizu Dušanovačke pijace, postavili transparent na kojem piše „ko ne trubi taj je Vesić“.

Zatim je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila da su ih pripadnici policije legitimisali.

„Vesić poslao policiju na građane naoružane transparentom „Ko ne trubi, taj je Vesić“! Izdvojili sve aktiviste muškarce SSP i legitimišu ih bez ikakvog obrazloženja“, napisala je tada Tepić.

Sada se pojavio novi trend. Građani su, naime počeli da postavljaju na društvenim mrežama fotografije balkona sa kojih vise transparenti na kojima piše „Vesiću Beograd te ne voli“.

Transparenti su se najpre pojavili na opštini Vračar.

Javljalo se još Tviteraša koji su postavljali slične fotografije i iz drugih delova Beograda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare