Zdravko Ponoš, intervju, podcast, potkast Miljane Nešković, Snaga uma
Kandidati za predsednika Zdravko Ponoš Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš rekao je u Sremskoj Mitrovici da se na aprilskim izborima bira između slobode i neslobode i normalnosti i nenormalnosti.

On je, na predstavljaju poslaničkih kandidata liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, rekao i da su „pre 10 godina isto bili neki izbori“ i da, kako je naveo „nije izgledalo da su to važni izbori i da će se stanje u Srbiji drastično prelomiti“, saopštila je informativna služba te liste.

„Prelomilo se. Tada u ti zidovi u koje je narod Srbije ušao, izgledali kao zidovi jedne normalne kuće“, rekao je on.

Naveo je i da tada, „čak i rešetke nisu izgledale kao rešetke jer su bile ofarbane u neke svetle boje“ u, kako je dodao, „neku pink boju“.

Prema njegovim rečima, posle prilično godina, tek je postalo jasno da se radi o zatvoru.

„Korozija je počela da probija. Sada se vidi da je ovo jedan privatni zatvor“, rekao je on.

Naveo je i da „svi oni koju su mislili da je to normalna kuća sada znaju da je zatvor“. Istakao je i da je „to je to ujedno objašnjenje zašto su važni izbori u aprilu“.

„To nisu izbori između nečega što je dobro ili nečega što bi moglo da bude bolje, to su izbori između prošlosti i budućnosti, između slobode i neslobode, normalnosti i nenormalnosti“, rekao je on.

Zapitao je i „šta je to normalno“, te naveo da je „to sve ono što danas nemamo u Srbiji“.

„Danas imamo zatvor kog ljudi nisu bili svesni da se gradi svih ovih godina“, rekao je on.

Naveo je i da će se 3. aprila birati između ovoga što imamo i onoga što, kako je ukazao, možemo da budemo – ujedinjena, pravedna i stabilna Srbija.

„Mi treba da imamo Srbiju koja će biti kuća za sve nas, za sve svoje ljude, za vas i za nas. Mi smo jedno te isto“, rekao je Ponoš.

Bonus video – Ponoš Vučiću: Treba da podneseš ostavku, a ne da se žališ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar