Marinika Tepić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Krenuli smo putem pobede na kome smo više nego ikad potrebni jedni drugima, čak i kada smo različiti, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" u Sremskoj Mitrovici.

„Baš ovde među Sremcima upoznala sam prve bivše članove Srpske napredne stranke koji su i sami shvatili razmere Vučićeve prevare i moram priznati da sam zadrškom gledala na njih, a i oni su verovatno manje verovali meni, jer se ne zovem Zorica, nego Marinika, jer ne nosim krst oko vrata, već veru u sebi, a možda i zato što su mislili šta jedna ovako sićušna žena može u politici, u poslu za muškarce“, kazala je Tepić i dodala:

„Onda upoznate ne to ime i prezime i šta piše na papiru, nego upoznate čoveka i svu njegovu muku i sve razloge ranijih razočaranja, ali povrh svega da se i u svojim greškama, ali i svojim uspesima, rukovodio jedino željom za pravdom i normalnim životom i sada se razumemo.“

Ta lekcija, dodala je, pomogla je i meni da bolje razumem koliko je sjajnih ljudi tu oko nas, samo treba da razgovaramo, da se čujemo i da nikoga unapred ne osuđujemo, a to poverenje među svima nama koje zelimo dobro građanima Srbije je sada neraskidivo.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Miroslav Aleksić izjavio je da se upalila crvena lampica za opstanak srpske poljoprivrede i srpskog seljaka i da su izbori 3. aprila „možda i poslednja prilika za spas srpskog seljaka“.

Građani će 3. aprila birati između toga da li će poljoprivrednici nastaviti da plaćaju najskuplje gorivo u Evropi ili će biti oslobođeni akciza na dizel, da li će i dalje iz svojih džepova stranim firmama i kompanijama davati 200 miliona evra godišnje ili će taj novac odlaziti na razvoj domaće poljoprivrede, privrede i preduzetništva, rekao je Aleksić.

On je istakao da je siguran da će građani 3. aprila umeti da izaberu ljude kojima će Srbija biti na prvom mestu i koji će „znati da štite interese srpskog naroda i Srbije, a ne da budemo bilo čija kolonija iz koje će strani profiteri uzimati profit i iznositi ga u svoje zemlje“.

„Mi smo oni koji se nisu prodali, koji se nisu umorili, razočarali, koji nisu odustali da menjaju Srbiju nabolje. Mi smo jedni od vas, živimo na isti način kao i vi, imamo iste plate, plaćamo iste račune, čekamo u redovima kod lekara, hranu kupujemo na akcijama, a garderobu na rasprodajama. Mi ćemo vratiti veru ljudima da se isplati biti pošten i da je moguće živeti dostojanstveno od poštenog rada“, rekla je zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić.

Bonus video – Koalicija Ujedinjena Srbije predala potpise RIK-u

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar