Marinika Tepić, Katarina Jokić, Jagodina, razvaljena vrata stana
Foto: Twitter/Marinika Tepić/@MarinikaTepic/Katarina Jokić/Privatna arhiva

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je netačna informacija da je obijen stan predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarine Jokić.

U saopštenju, koje je prosledila Uprava grada Jagodine, navodi se da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti.

„Policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata“, saopštila je policija.

Kako se navodi, sin Katarine Jokić izjavio je da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje.

O događaju je, dodaje se u saopštenju, obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.

Međutim, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je ranije istog dana na Tviteru da su funkcionerki te stranke u Jagodini Katarini Jokić obijena i razvaljena vrata od stana. SSP je saopštila da u momentu razvaljivanja brave i vrata, Katarina i njen sin nisu bili u stanu, što u toj stranci smatraju „smišljenim i namernim zastrašivanjem i slanjem poruke u mafijaškom stilu: sledeći put ulazimo i ako ste tu“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar