Marinika Tepić, Katarina Jokić, Jagodina, razvaljena vrata stana
Foto: Twitter/Marinika Tepić/@MarinikaTepic/Katarina Jokić/Privatna arhiva

Funkcionerki SSP iz Jagodine Katarini Jokić obijena su i razvaljena vrata od stana, navela je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

„Mojoj Katarini Jokić prijateljici, saborkinji i hrabroj Ženi koja je ustala protiv zla u Jagodini obijena su i razvaljena vrata od strana. Zagorka Ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi“, napisala je Tepić na Tviteru.

Katarina Jokić je, inače, početkom marta zajedno sa Jelenom Kostić, takođe članicom SSP, bila privedena na informativni razgovor pod optužbom da je širila paniku na društvenim mrežama. Kako je tada saopštila njihova stranka, one su privedene zato što su u video klipu, objavljenom na društvenim mrežama, tražile da se sednice Skupštine u Jagodini održavaju javno i da se građanima saopšti na šta se troši njihov novac.

Jokić je tada za naš portal izjavila da je iza privođenja stajao Dragan Marković Palma i da će tužilac dobiti kontraprijavu za lažnu optužbu, kao i da će podneti prijavu protiv gradskog pravobranioca.

“Konačno se pojavio neko ko je stvarno pretnja Jedinstvenoj Srbiji i Srpskoj naprednoj stranci u Jagodini i onda su oni počeli silom da udaraju na nas. Ovo je nedvosmisleno politički progon… Ovo je naredio Markovića. U Jagodini se ništa ne dešava ukoliko on ne da zeleno svetlo. Čak se ni plate ne isplaćuju, ukoliko on to ne dozvoli. U ovom gradu sve od njega zavisi”, rekla je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare