Borislav Novaković i Bojan Pajtić Foto: N1, Ivan Dinić/Nova.rs

Sin potpredsednika Narodne strane Borislava Novakovića uhapšen je juče u Novom Sadu, pod sumnjom da je razbio izlog prostorija Srpske narodne stranke u tom gradu. Tim povodom oglasio se i član DS i bivši funkcioner ove partije Bojan Pajtić.

„Dva puta mu oca privedu i drže ga ukupno tri meseca u pritvoru (na pravdi Boga i bez osnova, što utvrdi čak i ovakvo pravosuđe). Deset godina mu tog istog oca nabijaju na stub srama i najbrutalnije blate na ulici i medijima. Majku dovedu do očajanja. Uništavaju porodicu sistematski. I kad svaka mera bude prevršena, a sin razbije izlog zločinačkoj bandi koja stoji iza zverstava – njega optuže za divljaštvo. Polako, naprednjaci, nije to ništa. Hiljade porodica je prošlo golgotu kakvu su prošli Bora Novaković i njegovi ukućani. Ko seje vetar – žanje oluju“, napisao je Pajtić na Tviteru.

Podsetimo, kako je preneo portal 021.rs, Nikola Novaković, sin Bore Novakovića, osumnjičen je za razbijanje izloga prostorija Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

PROČITAJTE JOŠ:

Informaciju o tome na društvenim mrežama podelio je gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević, koji je rekao da mu je iz Policijske uprave Novi Sad saopšteno da je pronađen „izvršilac krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari“, odnosno demoliranja i razbijanja izloga prostorija SNS na Bulevaru oslobođenja.

Vučević je otkrio identitet osumnjičenog na društvenim mrežama, navodeći da je kod „lica koje je izvršilo taj vandalski napad utvrđeno 1,82 promila alkohola u krvi“.

„Sve su indicije da je razbijanje stakla na tri izloga i dvoje vrata stranačkih prostorija sraman napad politički inspirisan i direktna posledica bestidne kampanje koju vodi deo opozicije protiv Aleksandra Vučića i SNS. Da je u pitanju sramno huligansko ponašanje i vandalizam političkih ostrašćenih pojedinaca, potvrđuje to što je osumnjičeni za napad sin Borislava Novakovića, jednog od najglasnijih u promovisanju mržnje prema političkim protivnicima“, naveo je Vučević.

Portal 021.rs kontaktirao je Novakovića za komentar u vezi s navodima Vučevića, ali predsednik GO Narodne stranke nije mogao ništa da komentariše.

BONUS VIDEO: Poplavljeno pozorište u Ljubljani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare