Foto:TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ; Tanjug/Jadranka Ilić; Amir Hamzagic/ATAImages

Uporedo sa pozivanjem na razgovore, Aleksandar Vučić je u još jednom obraćanju javnosti iskoristio priliku da izvređa pojedine lidere opozicije. Tako je izjavio da između Dragana Đilasa i Boška Obradovića razlike nema, da je jedan “pokondirena tikva”, a drugi bi “da ne bude izdajnik i korumpiran”. Oni u izjavama za Nova.rs navode da Vučić “laže kao i obično”, te da mu sve manje prolaze “toliko puta izraubovane fore i fazoni”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom svog poslednjeg gostovanja ponovo je govorio o protestima, ali i kako se niko iz opozicije nije odazvao pozivu na razgovore. On je naveo da kampanju vodi “jedan tajkun čiji su interesi tobože povređeni jer je želeo da bude vlasnik cele Srbije”.

“I on je upregao sve političke snage, oni su njegove sluge i levi i desni. Potpuno je svejedno”, rekao je Vučić.

On je zatim rekao da nikakve razlike između Đilasa i Obradovića nema.

“Na svim skupovima su zajedno. Jedan je kao pokondirena tikva, želeo bi da ga dožive kao urbanog, a nikad neće, a ovaj drugi bi da ne bude toliko „izdajnik“ kakvim ga inače smatraju i korumpiran, a to ne ide lako. Prema tome oni uvek lako nađu zajednički interes”, naveo je predsednik Srbije.

Dragan Đilas Foto: Ivan Dinić/Nova

Na ove Vučićeve navode kratko je u izjavi za naš portal reagovao Dragan Đilas, lider SSP.

“Vučić laže kao i obično”, kaže on.

Boško Obradović, predsednik Dveri, sa druge strane, navodi da je stara Vučićeva da se okreće patriotskoj opoziciji kad oseti da gubi pristalice.

“Onda pokušava da nas medijski pakuje u bivši režim, a upravo je njegov sadašnji režim leglo kadrove iz bivše vlasti. Sve manje mu prolaze sve te već toliko puta izraubovane fore i fazoni”, kaže Obradović za Nova.rs.

Boško Obradović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On ističe da Vučić medijskim monopolom na silu održava sveukupnu svoju propagandu, ali da će i tome doći kraj.

“Jasno je da državotvorni blok patriotske opozicije, u kome su i Dveri, predstavlja alternativu i sadašnjem i bivšem režimu, treći put na srpskoj političkoj sceni i buduću vlast. Zato očekujem još veće napade na sve nas”, navodi Obradović.

BONUS VIDEO: Vučić u Ćirilici – Dva sata kvalitetnog ničega

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar