Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Institucije će ispitati navode o pola miliona franaka v.d. direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka na računu u švajcarskoj banci, izjavio je juče predsednik Aleksandar Vučić, prilikom obeležavanja početka radova na izgradnji saobraćajnice Sremska Rača – Kuzmin. Vučić je takođe rekao kako će "ostaviti Drobnjaka" novinarima da mu postavljaju pitanja, što se direktoru "Puteva Srbije" nije preterano dopalo. Pogledajte njegovu reakciju na prozivku predsednika.

Pročitajte još:

Da je Zoran Drobnjak često meta u predsednikovim (gotovo svakodnevnim) obraćanjima medijima videli smo još odavno, ali do sada nije pokazao negodovanje prema takvom (mal)tretmanu od strane svog šefa, barem ne javno.

Drobnjak je tokom govora predsednika Vučića odmahivao glavom i prevrtao očima, vidno davajući do znanja da mu nije ni malo prijato da bude tu.

„Ja ću Drobnjaka da ostavim ovde, pa ga pitajte šta god hoćete oko bilo čega, jer je njegova obaveza da odgovara na pitanja. Da li će danas ili bilo kada, ali ima obavezu da odgovori na pitanja i pokaže poštovanje“, pričao je Vučić, dok se Drobnjak krio iza njega i nezadovoljno odmahivao glavom.

Podsetimo, istraživački portal KRIK je u međunarodnom projektu “Švajcarske tajne” prethodnih dana objavio da je Zoran Drobnjak 2007. godine otvorio račun u banci “Credit Suisse” u Švajcarskoj, da bi godinu dana kasnije na njemu imao oko pola miliona franaka ili oko 300.000 evra.

BONUS  VIDEO: Zoran Drobnjak i 500.000 skrivenih „švajcaraca“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare