Milan Dumanović, emisija Utisak nedelje
Milan Dumanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

"Počeo je sukob unutar same Srpske napredne stranke, unutar te mafije. To nikako ne može da se završi na dobro po bilo koga. Bilo po Aleksandra Vučića ili Nebojšu Stefanovića. Takođe, Aleksandar Vučić je ušao u bezbednosni sukob sa Crnom Gorom i vidimo da i on spominje da je Crna Gora organizovala ovu (Belivukovu) grupu, što je potpuno nenormalno. Aleksandar Vučić je ušao u taj sukob i on iz njega ne može da izađe kao pobednik ili može da ostvari Pirovu pobedu. On više neće biti jak nikad kao što je bio", rekao je bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje Ministarstva unutrašnjih poslova Milan Dumanović.

„Bezbednosno informativna agencija je osnovala nekoliko partija, konkretno mislim na Srpski pokret obnove, Srpsku radikalnu stranku i Socijalističku partiju Srbije. Te partije sutra kada ode Aleksandar Vučić ne smeju da postoje, ni SNS takođe. Aleksandar Vučić nije pravi vladar Srbije, pravi vladar se nalazi u institutu bezbednosti“, dodao je u emisiji „Bez cenzure“ Dumanović.

„Mi nemamo problem samo sa Aleksandrom Vučićem, on je jedan ludak na vlasti i koji će otići s vlasti. Mi imamo problem sa tim sistemom, nama treba promena sistema, koji dozvoljava da tamo radi Dijana Hrkalović, Goran Papić, da postoje mafijaši tipa Belivuk koji seku glave ljudima. To je taj sistem koji je nama problem“, istakao je Dumanović i zaključio:

– Aleksandar Vučić više ne može da govori da je borba protiv mafije, jer prosto se ljudi pitaju kako ste dozvoljavali 4-5 godina da oni to rade. Narod u Srbiji nije blesav, ima dovoljno mozga da razmisli toliko da sagleda šta se stvarno dešava – naveo je bivši pripadnik MUP.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare