Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Na društvenim mrežama pojavila se viber prepiska gde se zainteresovani građani pozivaju da prisustvuju komemorativnom skupu u Busijama, održanom povodom godišnjice operacije “Oluja” i na kom je govorio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i drugi najviši predstavnici Srba u regionu. Uz poziv zainteresovanima, nepoznata osoba nudi 1.500 dinara kao dnevnicu za one koji odluče da dođu.

Pročitajte još...

“Hitno! Potrebni za danas muškarci i devojke za skup povodom ‘Oluje’, 04.08, 15-21h. Za prijavu i ostale informacije poslati ime, prezime i godište na SMS… Isplata odamh 1500 dinara”, navodi se u poruci koju potpisuje osoba pod nadimkom Strelac.

Foto:Privatna arhiva

Podsetimo, juče su penzioneri sa područja opštine Grocka, trebali da otputuju u Banju Vrdnik. Barem im je tako rečeno u udruženjima penzionera. Međutim, umesto u Banju Vrdnik penzioneri su odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim rečima, tek kada su stigli.

Prema informacijama Žig infa, više autobusa sa penzionerima krenuli su jutros na put ka Banji Vrdnik. Usput su svratili, prema planu, do restorana na ručak da bi se zatim skrenulo sa predviđene rute, a autobusi stigli u Busije gde će Vučić održati govor.

BONUS VIDEO: Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare