Narodni poslanici su se i juče, ne mareći za red i pravila, nepropisno parkirali na platou ispred zgrade parlamenta, a svoja vozila ostavljali su i na travnjaku Doma narodne Skupštine. Iako je pauk baš tokom skupštinske sednice uklanjao nepropisno parkirane automobile u blizini zgrade parlamenta, vozila poslanika nije dirao.

Novi predsednik Skupštine Ivica Dačić je na početku svog mandata obećao da će, između ostalog, biti rešen problem parkinga, kako bi se pažnja javnosti skrenula na suštinu (što bi valjda trebalo da budu sednice parlamenta).

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, narodni predstavnici, kako zovemo one koje sede u zgradi parlamenta, i dalje ne poštuju red, građane koji parking plaćaju, niti samu instituciju Skupštine.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Oni su se i danas parkirali gde su stigli, a između ostalog i na travnjaku Narodne skupštine.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Fotoreporter portala Nova.rs uspeo je da uhvati trenutak kada je pauk uklanjao nepropisna parkirana vozila na Trgu Nikole Pašića, ali nije reč o onima koji su u vlasništvu poslanika. Njih niko nije dirao.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, u blizini Doma narodne Skupštine postoje dva parkinga i jedna velika garaža ispod Pionirskog parka, ali poslanici više vole da se parkiraju na travi. I niko im ne brani.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare