Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić, Ivica Dačić, Srđan Knežević, Srdjan Knežević
Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić, Ivica Dačić i Srđan Knežević Foto: Arhiva

Bivši zaposleni u hotelu u selu Končarevo kod Jagodine, iza kojeg, kako tvrdi, stoji lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma, u video svedočenju o podvođenju maloletnica i žena detaljno je izneo svoja saznanja o tome. Između ostalog, otkrio je i ko je sve dolazio na Palmine žurke.

Prema video svedočenju o podvođenju žena i maloletnica, koje je objavila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, na žurkama koje su organzovane u okolini Jagodine, u rodnom selu Dragana Markovića Palme, dolazili su ministri, njihovi zamenici, pojedini biznismeni…

Bivši zaposleni u hotelu u Končarevu naveo je imena onih koje je on video.

„Konkretno, gde sam prisustvovao lično, jedna žurka je bila iznad bazena i hotela Alfa, gde je u prisustvu Srđana (Milovanović), vlasnika Kopernikus televizije i vlasnika Knez petrola (Srđan Knežević), ministra Antića (Aleksandra), Dačića (Ivice) i ekipe“, naveo je on.

Dalje je objasnio i da su prisustvovali tim zatvorenim žurkama nakon ponoći, kada su, kako kaže, dolazili pevači iz Beograda, poput Đanija.

„Moja drugarica, znači osoba koju lično poznajem je bila jedna od njegovih hostesa i to je bilo neke 2010, 2011. godine, dok je Dačić još uvek bio ministar policije. Pod pretnjom je prisustvovala žurkama, njegov zamenik je slao preteće poruke, koje sam lično pročitao, da mora da prisustvuje tim žurkama“, naveo je on.

Podsetimo, svedok je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, a odlučio je da progovori o podvođenju maloletnica i žena. Sve to se dešavalo na žurkama koje su, kako tvrdi, organizovane u hotelu.

“U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše estradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je svedok.
O tome je na konferenciji za novinare govorila i Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

Celo svedočenje možete pogledati u ovom videu:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare