Foto: Vesna Lalić

Bojan Pajtić, bivši funkcioner DS, preporučio je svojim pratiocima na Tviteru da pogledaju seriju "Narkos" u kojoj, između ostalog, predsednik države brani šefa narko kartela.

„Pogledajte seriju „Narcos“. Mnogo govori o sprezi državnih funkcionera i narko mafije u Kolumbiji za vreme Eskobara. Naročito je interesantan deo kada sam predsednik države javno brani šefa narko kartela. A, to ne postoji? Nema veze, odlična serija. Must see“, naveo je Pajtić.

On je očito aludirao na obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se osvrnuo na slučaj Predraga Koluvije, koji je optužen u slučajevima „Jovanjica 1“ i „Jovanjica 2“, za proizvodnju i promet marihuane.

„Prvo, taj čovek je proveo dve godine u pritvoru, ne postoji sličan slučaj da je čovek za takvo krivično delo bio dve godine u pritvoru, a da se pritom vodi hajka zašto nije i dalje u pritvoru. Vrlo čudno složićete se jer on nije ubio nikoga, nije imao 10 tona kokaina ili nešto slično, već, koliko sam razumeo, tonu marihuane, koliko pola okruženja, Nemci i ostali su legalizovali. Što on takođe negira da je imao uopšte. Ali dve godine da provedete u pritvoru zbog nečega takvog, očigledno se neko plašio onoga što bi moglo da se čuje. Ko su ti ljudi to ćemo da vidimo“, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO Miroslav Aleksić o „Jovanjici“ i trgovini oružjem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare