Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Otvoreni parlament podneo je prijavu zbog kršenja Kodeksa ponašanja protiv Aleksandra Martinovića.

Kako je navela ta inicijativa na Tviteru, prijava je podneta zbog iznošenja neosnovanih optužbi i targetiranja sa ciljem diskreditacije i podsticanja mržnje prema Vukosavi Crnjanski i Raši Nedeljkovu iz organizacije Crta.

„Ovo je druga po redu prijava za kršenje Kodeksa ponašanja protiv šefa poslaničke grupe SNS“, naveo je Otvoreni parlament.

Podsećamo, Martinović je juče na sednici Skupštine izneo niz optužbi na račun programskog direktora Crte Raše Nedeljkova. Istovremeno je javno izneo podatke o direktorki „Crte“ Vukosavi Crnjanski. U prenosu uživo naveo je tačno u kojem naselju živi, u kolikom stanu i marku automobila koji vozi.

Dodao je da je sedište nevladine organizacije Crta u „vili na Dedinju koja se može porediti s ambasadama“ i pozvao građane i poslanike da se raspitaju gde je to.

Martinović je na naveo da je na sajtu našao podatak da je pojedine projekte Crte finansirao USAID sa 1.200.000 dolara, i rekao da je on izračunao da ti poslovi „nisu mogli da koštaju toliko“, pa je pitao „gde je nestao milion dolara dobijenih od Amera?“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar