Nakon otkrića CINS-a da u sedištu Prointer-a radi kol centar Srpske napredne stranke, u sedištu firme koja je ranije povezivana sa bivšim predsendikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, nastala je prava uzbuna. Kako saznaje Nova.rs, zaposlenima je od kadrovske službe stiglo obaveštenje da ne napuštaju objekat i da ne razgovaraju ispred objekata sa, kako navode, nepoznatim ljudima. Ovo obaveštenje stiglo je nakon što je ekipa Nova.rs otišla na adresu odakle naprednjaci pozivaju građane.

PROČITAJTE JOŠ...

U sedištu firme Prointer, koja se ranije vezivala sa bivšeg predsednika FSS Slavišu Kokezu radi kol centar Srpske napredne stranke, otkrio je CINS.

Nakon što je objavljena priča o radu kol centra, zaposlenima u ovoj firmi stiglo je upozorenje iz kadrovske službe firme da ne napuštaju objekat firme do kraja radnog vremena, uz napomenu da će svi ulazi firme biti zaključani.

Foto:privatna arhiva

Obaveštenje zaposlenima stiglo je nakon što je ekipa portala Nova.rs otišla na adresu na kojoj se nalazi kol centar SNS. Na Vilinim vodama, ispred prostorija kol centra, zatekli smo nekoliko ljudi koji su pobegli kada su ugledali kamere.

Kako je ranije objavio CINS, njihovoj novinarki je, tokom razgovora za posao,  poslata i adresa kol centra u koji treba da se javi, a reč je o sedištu firme Prointer.

„U blizini Luke Beograd, na Vilinim vodama, je veliki prostor nalik na skladište u kome se nalazi i firma Prointer. Do njega se može doći kolima ili autobusom GSP-a broj 44. Ova firma se godinama dovodila u vezu sa vladajućom Srpskom naprednom strankom i njenim nekadašnjim funkcionerom Slavišom Kokezom koji je do marta 2021. bio predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Tada je došao u nemilost vlasti i provladinih tabloida koji su ga optuživali da je švercovao cigarete i tako zaradio 640 miliona evra. Nakon toga, nestao je iz javnosti“, piše CINS.

Izgled ovog prostora na Vilinim vodama ne ukazuje na to šta se unutra dešava. U njega se može ući kroz najmanje dvoja vrata. Na jednima su bile oznake firmi Prointer, Energosoft, Bg electronic servisa i Win-Win-a, a na druga se inače ulazilo pomoću šifre, ali su sada bila otvorena. Devojke koje su takođe čekale da počne smena su našoj novinarki rekle da uđe na druga vrata.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare