Sandra Božić, Vladimir Orlić, Srđan Smiljanić i Ivica Kojić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić rekao je da će se i danas raditi bez pauze, te da je primetio da je "u nekim medijima to bio najvažnije pitanje".

„Verovatno smo nešto strašno uradili zato što smo juče radili bez pauze. Ne znam jesmo li time namučili nekoga od narodnih poslanika. Mada, ruku na srce, jedini koji je bio prisutan celog dana bez pauze je predsednik države. Ne verujem da je drugima dan bio toliko težak. Neka očekuju da moraju da se radi danas. Kako to obično biva, oni koji viču i pozdravljaju tu činjenicu su, čini mi se, najviše izlazili. Slobodno i danas, nikakav problem nemam sa tim“, naveo je Orlić.

Pročitajte još...

Poslanici su juče razmatrali Izveštaj o pregovaračkom procesu Beograda i Prištine od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. koji predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić a danas bi trebali da se izjašnjavaju o tom dokumentu.

Sve informacije i vesti sa posebne sednice Skupštine pratite na našem blogu.

Skupštinski mokri čvorovi neće videti Vučića

Nije prvi put da nas predsednik upoznaje sa svojim nadljudskim sposobnostima. Dok je u Skupštini bio Zoran Babić, slušali smo divljenje psihičkoj i fizičkoj spremi šefa naprednjaka usled činjenice da nijedno nije otišao u toalet ili na pauzu. Šta bi tek sad rekao Babić gledajući Vučića kako više od 10 sati sedi. Umesto Babića, rolu onog ko treba da pohvali odigrao je predsednik Skupštine Vladimir Orlić, a ubrzo su iprorežimski mediji (sumnja se iz istog centra) dobili direktivu da pišu o ovoj neverovatnoj sposobnosti predsednika da izbegava mokre skupštinske čvorove.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar