Foto: Promo

Srpski pokret Dveri najavio je za sutra okrugli sto pod nazivom "6. oktobar - vreme je za lustraciju". Događaj će biti održan u Press centar UNS-a, u utorak 6. oktobra, sa početkom od 13 sati.

Dveri su obavestile javnost da će ovo biti prva u nizu konferencija i okruglih stolova, u okviru predstavljanja Proglasa „Promena sistema – sigurnost za sve“.

Događaj će biti održan u Press centru UNS-a, u Knez Mihailovoj br. 6/III, Beograd, sa početkom od 13 sati.

Na okruglom stolu će biti reč o predstavljanju 2. tačke Proglasa o pravnoj sigurnosti.

Najavljeni govornici su: Boško Obradović, lider Dveri, Maja Mitić, advokat iz Vranja, član Predsedništva i predsednik stručnog saveta Dveri za ustavna pitanja, pravdu i zakonodavstvo, Mihailo Lakčević, advokat iz Beograda, master krivičnog prava, član Saveta Dveri za ustavna pitanja, pravdu i zakonodavstvo, Gordana Marinković Savović, diplomirani profesor književnosti iz Požege, član Predsedništva, predsednik stručnog saveta Dveri za obrazovanje i nauku i Teodora Zarić, master pedagog iz Beograda, član Omladine Dveri.

Iz Dveri je saopšteno da će biti obavezno nošenje zaštitnih maski i poštovanje propisanog rastojanja u sali, kao i ograničenog broja prisutnih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar