Povodom objavljivanja najpre fotografije, a zatim i intimnog snimka Đorđa Miketića iz stranke Zajedno, što je praktično najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hit tvit", oglasila se njegova supruga Virdžinija Đeković.

Objavu supruge Đorđa Miketića prenosimo u celosti.

Uloga žene u nepotrebnom seks skandalu: Borba za bolje sutra počinje ličnim zalaganjem za sve slobode koje ne ugrožavaju drugog. Izbori i odgovornosti, te bavljenje moralom, posebno seksualnim je isključivo lična i privatna stvar dogovora i pristanka, pa i u kontekstu javne funkcije i odgovornosti koju ona sa sobom nosi. Međutim, prebacivanje težišta sopstvene odgovornosti na drugog pokazatelj je nespremnosti da budemo ljudi. U moru afera proći će i ova, pokušaće da ukrade tri dana kampanje, a mi ćemo sutra biti isti oni koji smo i danas.

Borila sam se da predmet javnog dijaloga u ovoj zemlji budu bolje javne politike i osnažen komšiluk, kao i pojedinac koji će uvek imati pravo na slobodnu misao i nezavisno delovanje. Na odgovornost pozivam i ne odričem je se, ali i na zrelost i snagu da u ovim trenucima zanosa palanačkog merenja veličina, ne posustanemo i ne odustanemo od Krušika, helikoptera, Jovanjice, Savamale, javnih preduzeća, rampe, doktorata, lažnih potpisa, bugarskih vozova… pa i pitanja etike privatnog ponašanja ljudi na javnim funkcijama – temama neophodnim za krpljenje naših ucenama obesmišljenih svakodnevica. A ovo FOTO VIDEO, ponoviću što sam rekla i pre neki dan MOŠ MISLITI. vidimo se tamo gde su nam lični izbori još uvek pravom garantovani.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink, kad je govoreći o Miketiću rekao sledeće:

“Ja naravno ne smem da govorim o tome, ne, ne smem da govorim o detaljima. On je jedna ljudska sramota, to je sve što ću da kažem. I neće me mnogo pitati zašto ovo govorim, zato što on zna šta ja znam. I on govori o promenama i da će taj čovek da donese dobre promene Srbiji, a kad sam rekao ljudska sramota, verujte mi da je to sintagma toliko blaga i toliko… bolje da ne kažem ništa”, rekao je predsednik, a zatim doodao:

“Pustite Miketića što je uhvaćen u laži, taj taj bolje da ne priča ni o čemu, jer može neko da mu postavi jedno drugo pitanje, samo ne znam šta će na to pitanje da odgovori. Ali neću dalje o tome, dakle diplomatski.“

Već sutradan Miketić je dobio poruku u kojoj mu se, nimalo diplomatski, preti objavljivanjem intimnih fotografija. danas je objavljen i video snimak na društvenim mrežama, a prethodno je i BIA saopštenjem potvrdila da se bavi ovim snimkom.

BONUS VIDEO: Miketić o napadima Vučića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare