Novak Nedić, Goran Rakić, Milan Radoičić i Dalibor Jevtić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Srpska lista saopštila je da pruža punu podršku i da podržava svaku izgovorenu reč predsednika Aleksandra Vučića koji je, kako su naveli, na najbolji način razotkrio licemerni odnos međunarodne zajednice prema srpskom narodu na Kosovu i prema državi Srbiji.

„Oni isti kojima su puna usta vladavine prava i poštovanja zakona danas su pokazali najveći mogući stepen licemerja i nespremnosti da stvari nazovu pravim imenom, samo zato što diktator i ekstremista Aljbin Kurti krši prava srpskog naroda. Svojim ćutanjem evropski lideri nastavljaju praksu odobravanja etničkog progona srpskog naroda, a od danas su direktni saučesnici u nastojanju Aljbina Kurtija da obespravi i protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta“, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Srpski narod, kako se dodaje, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za istinu, pravdu i bolji život građana Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„U toj borbi predsedniče imate punu podršku Srba sa Kosova i Metohije, jer odavde nema nazad!“, kaže se u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je prethodno večeras da je reakcija Evropske unije na imenovanje Nenada Rašića za ministra u Vladi u Prištini najblaže rečeno – sramna, kao i da je kroz izjavu EU pokazan „bedni i antisrpski odnos“.

BONUS VIDEO: Vucic Srbi sa Kosova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare