Ana Grozdanović Foto: Screenshot/ YouTube/ Ana Grozdanović SPS

Članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, inače influenserka sa više od 110.000 pratilaca na Instagramu, rekla je za Danas da ne vidi u čemu je problem što je prolaznicima u Nišu delila po 5.000 dinara, jer je to poklon kao i svaki drugi.

Građani su, kaže, samoinicijativno prilazili kada su videli da je reč o nekoj akciji, i ko je to učinio dobio je poklon, piše Danas.

„Ne znam zašto se od nečega što je dobro pravi nešto loše. Moji sugrađani su dobili poklone, a da im niko nije tražio lične podatke ili potpis kako bi ih posle zivkao i tražio neku vrstu protivusluge, što smatram ružnim. Incijativa jeste moja, lična, iza nje ne stoji Gradski odbor SPS ili bilo koji stranački organ“, kaže Grozdanović.

Ona dodaje da je finansijer ove akcije „‘iks osoba’ koja želi da je podrži u humanitarnim akcijama, nezavisno od političke opcije kojoj ona pripada, kao i da podrži njenu karijeru“.

Reč je, kaže, o finansijeru koji veoma mnogo zarađuje, a daje priloge i crkvi i pomaže i u drugim situacijama.

Grozdanović je skrenula veću pažnju i u novembru prošle godine, kada je na Instagramu navela da je obezbedila posao i mesečnu nagradu od 50.000 dinara za godinu dana za sve samohrane majke koje su joj pomagale tokom predizborne kampanje.

Poznata je po tome što je svojevremeno predložila je da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom, a i po izjavi iz novembra 2021. godine da su „samo hrišćani pravili katodne i radio cevi“.

***
BONUS VIDEO – 24 minuta: Srbija stvara – mlada SPS influenserka iz Niša: Hrišćanske katodne cevi (deo 3)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare