Na najnovijoj konferenciji za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo smo čuli isto - napad na novinare i novinarke N1 televizije, konkretno, napad na Žaklinu Tatalović. Zbog čega? Zbog toga što je postavila pitanje koje se predsedniku nije dopalo.

Naime, novinarka N1 Žaklina Tatalović pitala je Vučića o dva minuta snimka nesreće sa naplatne rampe Doljevac u kojoj je život izgubila Stanika Gligorijević, a koje je video samo predsednik Srbije. Za nesreću je osuđen vozač bivšeg v.d direktora Koridora Srbije Zorana Babića, Dejan Stanojević. Međutim, u javnosti postoji sumnja da on nije vozio auto u trenutku nesreće, upravo zbog dva minuta snimka sa nadzornih kamera koji nedostaju.

PROČITAJTE JOŠ

Vučić je svojevremeno rekao da je video ceo snimak.

Tatalović je prilikom postavljanja pitala spomenula i predstojeći EuroPrajd za koji predsednik kaže da je „otkazan i tačka“.

Tatalović je, nažalost, ponovo bila izložena napadima i uvredama predsednika koji ju je, samo zbog postavljenog pitanja, optužio da laže.

Novinarka N1 televizije za Nova.rs kaže da takav stav predsednika Republike Srbije ukazuje samo na jedno.

„Osim o Paradi i trenutnoj situaciji u Srbiji pitala sam predsednika gde je dva minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu? To je pitanje koje ne smemo da zaboravimo, a na koje nikada nismo dobili odgovor. Predsednik me je napao da lažem. Ne znam šta je laž u tom pitanju? Znam da se to pitanje trenutno ne uklapa u agendu pitanja o Prajdu, Kosovu, struji, ali definitivno smo videli šta predsednik misli o tom toliko skrivanom snimku. Poručio je ‘da rešimo to već jednom’. Toliko puta izgovoreno da neko laže samo zato što pita može da ukaže samo na jedno“, rekla je Tatalović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Vučić se raspravljao sa Žaklinom Tatalović o Doljevcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare