Bratislav Gašić, ziplajn, zip lajn, zipline, zip line
Foto: Shutterstock/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon što je Nova.rs prva objavila da je Beograđanka, stara 30 godina, teško povređena kad je tokom vožnje pala sa „ziplajna“ na kom je pukla sajla u avantura parku koji se nalazi u okviru kompleksa Jastrebac Lejk Rizort, čiju je vlasničku strukturu, opozicija povezivala s porodicom Bratislava Gašića, oglasio se i dirtektor BIA, koji je poslao ogorčeno pismu u našu redakciju. Na to Gašićevo pismo reagovao je Ivan Mandić, član Stranke slobode i pravde. Njegovo pismo prenosimo u celosti.

Poštovani,

Povodom pisma Bratislav Gašić koje je objavljeno na Nova.rs, pravdajući se za svoja učinjenja dela i nedela, a u kome ponovo u zavijenoj formi pominje i aludira na mene lično i osvojenih 135 glasova u Parunovcu, osećam potrebu da se oglasim, kao i zbog razloga da je u tekstu povodom nesrećnog slučaja na Jastrepcu, portal Nova.rs spomenuo SSP Kruševac i tako doprineo da građani Srbije, a i sam Bratislav Gašić, povežu gradski odbor Stranke slobode i pravde u Kruševcu s prikupljanjem političkih poena na konto nesrećnog slučaja i povređene žene, tvrdim da je to apsolutna neistina.

Zbog svega navedenog u svoje lično ime i u ime SSP Kruševac, molim portal Nova.rs da objavi ovo otvoreno pismo javnosti.

1. Ni ja, niti bilo ko iz SSP Kruševac nije „neimenovani izvor“, niti nas je iko s Nove S kontaktirao u vezi pomenutog događaja. I ptičice su do sada naučile da se ni SSP, a ni ja lično imenom i prezimenom, nikad nismo krili iza „izvora“. Takođe, o nesrećnom slučaju na Jastrepcu nisam znao ništa, sem čaršijskih priča koje su došle i do mene, a nijednim slovom ni SSP ni ja nismo ovaj nesrećan slučaj iskoristili u političke svrhe, niti smo to ikad radili. SSP kad god ima šta da kaže to uradi javno, kao i ja lično, vrlo direktno, ne bežeći nikad od odgovornosti za bilo šta izrečeno i uvek smo potencirali na istini jer samo nam je ona uvek i bila važna.

Svakako, svaka čast gradovlasniku i rodovlasniku Bratislavu Gašiću, što pokazuje strahopoštovanje prema SSP Kruševac i meni lično, te nas i budan sanja tamo gde nas nema i što je kroz ovo otvoreno pismo saopštio građanima Kruševca i Srbije istinu o nesrećnom događaju na Jastrepcu. Izgleda da griža savest i pretpostavka da iza „neimenovanog izvora“ stojimo mi iz SSP nagone gospodina Gašića na transparentnost i istinu, što je pohvalno. Ni Bratislav, a niti bilo ko drugi iz vlasti, neka ne sumnjaju da ću ih uvek direktno i konkretno javno prozvati za sve što mislim da treba, imenom i prezimenom. Za nesrećan slučaj, mogu samo da pozovem sve nadležne i inspekcijske službe da ispitaju okolnosti ovog nesrećnog događaja i adekvatno kazne odgovorne za isti, kako se slično nikad više ne bi ponovilo, a ne mislim da je Bratislav Gašić odgovoran za isti, već oni koji, od straha od pomenutog, očigledno nisu dobro odradili svoj posao i osigurali bezbednost korisnicima avantura parka. Tu mislim na one servilne i poslušne partijske službenike i sluge, koji izdaju upotrebne dozvole, nadzorne organe i inspekcije, koje se, umesto da rade svoj posao, ulaguju gradovlasniku Gašiću za jedno rukovanje i sliku.

Povređenoj ženi želimo brz oporavak i što brže ostvarenje pravde kroz institucije RS.

PROČITAJTE JOŠ:

2. Bratislav Gašić nema razloga da manipuliše javnošću i da govori o APR i zakonskim zastupnicima velikog broja privatizovanim objekata u Kruševcu, zato što niko nikad nije ni rekao da je on lično papirološki vlasnik istih, ali je veoma važno da se ne pravi neinformisan i da ne provocira intelekt građana Kruševca s pravdanjem i pričom kako „ništa nije njegovo“. Ni moj pas Kendi papirološki nije moj, ali zna se ko mu je gazda.

Od Pionirskog parka, preko Bagdale, objekata na Jastrepcu i grupisanih parcela u Lomnici, hotela Rubin, zgrade Kocke, pa do zemljišta nekadašnjeg DIP Savremenog Doma, pozivamo Bratislava Gašića da javno kaže i dokumentuje ko su vlasnici ili korisnici pomenutih objekata na pomenutim lokacijama? I to je sve što treba da uradi i otvori oči svim Kruševljanima, a možda i institucijama, te eventualno i pokrene zakonu o poreklu imovine.

3. SSP i ja smo u MZ Parunovac (Kruševac) osvojili 135 glasova što je postotak glasova identičan postotku koji je predsednik Aleksandar Vučić osvojio u svojoj mesnoj zajednici. Razlika je ta što SSP, a ni ja lično, nismo nikoga pritiskali, ucenjivali i maltretirali za glas, niti isti plaćali, niti vozili ikakve izborne vozove. I na kraju, ako je to toliko beznačajan broj glasova u Parunovcu, Kruševcu, a i u republici, zašto se uopšte gospodin Gašić i opterećuje nekim nebitnjakovićima iz Stranke slobode i pravde i ima noćne, a i dnevne more“, pita se Ivan Mandić iz SSP Kruševac.

BONUS VIDEO: Uhapšen zbog svadbe Gašićevog sina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare